Με 70 δρομείς ξεκίνησε το 1ο Ymittos Ultra Trail 90km τα ξημερώματα του Σαββάτου 6 Απριλίου στο Πυροφυλάκιο Αργυρούπολης. Ένας σκληρός αγώνας με δύσκολο τερέν κατά γενική ομολογία πραγματοποιήθηκε για 1η φορά στον Υμηττό. Ένα βουνό που όλοι ξέρουμε και γνωρίζουμε καλά από τις προπονήσεις που όμως αυτή τη φορά μας έδειξε το άλλο του πρόσωπο. Αυτό το δύσκολο και άγριο που χρειάζεται δύναμη, πείσμα, καλή προετοιμασία και δύναμη ψυχής για να το κατακτήσεις.

Ο μεγάλος νικητής του αγώνα Δημήτρης Ελευθερίου (12:07:59) τερματίζοντας δήλωσε: «Σκληρός αγώνας!» και συμφώνησαν και ο 2ος Χρήστος Σακκάς (12:49:27) και ο 3ος Θοδωρής Κοτόπουλος (13:32:40). Στις γυναίκες 1η τερμάτισε η Κολύφα Μυρσίνη (16:41:29), 2η η Τσοχαντάρη Φωτεινή (18:51:28) και 3η η Φικιά Μαρούσα (23:01:13).

Συγχαρητήρια σε όλους!

Την Κυριακή 7 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες 20 και 10 χιλιομέτρων με νικητές στα 20 χλμ 1η την Δραμιτίνου Ιωάννα, 2η ήρθε η Τίτα Νεφέλη και 3η τερμάτισε η Βουτυρά Δέσποινα ενώ στους άνδρες 1ος τερμάτισε ο Φεφές Κωνσταντίνος, 2ος ο Λώλος Ιωάννης και 3ος ο Τσιάμπουλας Ιωάννης, πολλά συγχαρητήρια σε όλους! Στον αγώνα των 10χλμ 1η τερμάτισε η Καβαλιεράτου Έλενα, 2η η Σαπουνάκη Αικατερίνη και 3η η Μπαλαλά Ελένη ενώ στους άνδρες 1ος ήρθε ο Παπαχαραλάμπους Κωνσταντίνος, 2ος ο Ζακυνθινός Ευγένιος και 3ος ο Ρούσσος Μανώλης.

Για πιο αναλυτικά αποτελέσματα επισκεφθείτε το mysportevents.gr.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στη διοργάνωση, όλους τους εθελοντές που χωρίς τη βοήθειά τους δε θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν οι αγώνες, το Δήμο και το Πυροφυλάκιο Αργυρούπολης που μας φιλοξένησαν, το ΣΠΑΥ που μας στήριξε και διέθεσε κάμερες και drone, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσής Αττικής για την πολύτιμη βοήθειά της, τον γνωστό ποδοσφαιριστή και αρχηγό της Εθνικής ομάδας Γιώργο Καραγκούνη που μας τίμησε με την παρουσία του στις απονομές και τους χορηγούς μας Acerbis, Planet Fruits, Barret, Grimaldi Lines, OP Isola Verde, Italia Factory Outlet, Premiers, Salad Up, Motta, Omeoenergetica, Finance Solutions Curatolo, ΦΥΛΛΑ, Καββαδίας.


Με εκτίμηση
Η οργανωτική επιτροπή


ΧΟΡΗΓΟΙ


 

 

 


ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ